Mapa sajta

Simo Vuleta, generalni direktor, Prodyna

Fokusirani na rast i inovacije

Tokom prvih 10 godina rada Prodyna je prošla kroz mnoge izazove i uspone, ali su zahvaljujući timskom duhu i posvećenosti zaposlenih, partnera i klijenata uspeli da ostvare ciljeve i da ostave pozitivan utisak na tržištu

Radujemo se budućnosti, koja nam sigurno nosi još lojalnih klijenata sa novim i izazovnim projektima, omogućavajući nama i našim zaposlenima da rastemo zajedno“, najavljuje gospodin Vuleta.

Na početku želimo da Vam čestitamo 10. rođendan i da Vam poželimo puno uspeha u narednim decenijama. Da li je ova prva ispunila planove sa kojima ste krenuli?

Hvala vam puno na čestitkama. Ovo je zaista poseban trenutak za nas, jer 10 godina rada, predanosti i truda nije samo brojka, već simbol uspeha i kontinuiranog napretka.

Ponosni smo na postignuća koja smo ostvarili do sada, ali to nas neće zaustaviti u nastojanju da idemo dalje. Naša vizija ostaje fokusirana na kontinuirani rast, inovacije i pružanje neuporedive vrednosti našim klijentima.

Prva decenija našeg poslovanja bila je izuzetna, ali smo spremni da radimo još više u narednom periodu. Putovanje je predstavljalo rast, učenje i inspiraciju, a mi željno iščekujemo prilike koje su pred nama.

Naziv PRODYNA je skraćenica za PROfessional i DYNAmic. Ime vam je trasiralo put uspeha?

PRODYNA ime je više nego simbolično, jer kontinuirano nastojimo da pružimo profesionalne usluge koje zadovoljavaju specifične potrebe i izazove naših klijenata. Ostajući dinamični, brzo se prilagođavamo evoluirajućim tržišnim trendovima i preferencijama klijenata, osiguravajući da naša rešenja ostanu vrhunska i relevantna.

Stekli smo bogato iskustvo prilagođavajući se promenljivim tehnologijama, tržišnim trendovima i preferencijama klijenata

Naše ime predstavlja način na koji se odnosimo prema klijentima, a takođe definiše i našu unutrašnju kulturu. Negujemo radno okruženje koje omogućava našim zaposlenima da napreduju profesionalno i lično. Prihvatajući dinamičan rad, podstičemo kontinuirano učenje, rast i razvoj veština, omogućavajući članovima našeg tima da se nose sa izazovima sa agilnošću i stručnošću.

Vaša rešenost da svakom kupcu ponudite najbolje rešenje je neupitna. Da li je to jedan od razloga što možete da se pohvalite širokim portfolijom usluga i bogatim iskustvom?

Apsolutno, naša odlučnost da svakom klijentu ponudimo najbolje rešenje je zaista bio jedan od ključnih razloga iza našeg širokog portfolija usluga i bogatog iskustva. U osnovi, verujemo da je naš uspeh bio usko vezan za uspeh naših klijenata. Ovaj pristup orijentisan na klijente bio je pokretačka snaga našeg rasta i omogućio nam je da uspostavimo širok spektar usluga.

Naša posvećenost pružanju najboljeg rešenja za svakog klijenta znači da ne verujemo u pristupe koji odgovaraju svima. Odvajamo vreme da razumemo jedinstvene potrebe i izazove svakog klijenta, prilagođavajući naše usluge njihovim specifičnim zahtevima. Ovaj personalizovani pristup nam je doneo reputaciju kakvu imamo, a uz to je rezultirao i raznovrsnim portfoliom uspešnih projekata. Stekli smo bogato iskustvo prilagođavajući se promenljivim tehnologijama, tržišnim trendovima i preferencijama klijenata, a želja da se suočavamo sa novim izazovima pokazuje da stalno učimo i proširujemo našu stručnost. Dosledno pružajući izuzetna rešenja i prevazilazeći očekivanja, izgradili smo jaka, dugoročna partnerstva sa našim klijentima, koji se vraćaju nama sa novim projektima, ali nas takođe i preporučuju svojim partnerima.

Uroš Đorđević, Account Executive, Dell Technologies

Začetnici nove ere digitalnih tehnologija

Dell Technologies, korporacija koja je orijentisana ka tehnološkim inovacijama, u svakom smislu prati tehnološke trendove, među kojima je i veštačka inteligencija Kako jedan od globalnih...

Ana Toskić Cvetinović, Executive Director, Partneri za demokratske promene Srbija

Vladavina prava je imperativ

Partneri Srbija su organizacija posvećena unapređenju vladavine prava, razvoju građanskog društva i institucionalnoj izgradnji u Srbiji i u regionu, uz jačanje lokalnih kapaciteta O pravnom...

Maja Marić, Country Manager Operations, CPI Property Group

Ritejl parkovi ostaju popularni

Ključni deo kompanijske kulture u CPI Property Group Srbija, koja je deo porodične firme osnovane u Češkoj pre više od 30 godina, jeste stvaranje...

Jadran Beograd

Počela izgradnja prvog regionalnog industrijsko-tehnološkog parka

Kompaniji „Jadran“, koja može da se pohvali tradicijom dužom od sedam decenija, poverena je rekonstrukcija stare zgrade „Župe“ i izgradnja prvog regionalno industrijsko-tehnološkog parka Grandiozni...

Počela izgradnja nemačke fabrike PWO u Čačku

Ambasadorka Nemačke u Srbiji Anke Konrad položila je kamen temeljac za izgradnju nove fabrike u Čačku PWO Group, zajedno...

Arheološko brdo u okviru Golubačke tvrđave otvoreno za posetioce

Park Arheološko brdo u okviru Golubačke tvrđave zvanično je otvoren za posetioce. Otvaranju je prethodila revitalizacija Spoljnog dvorišta tvrđave...

Koncept Mercedes-AMG PureSpeed

Afalterbah.  Uzbudljiv, pun energije i oduzima dah – Mercedes-AMG PureSpeed koncept je glavna atrakcija uoči Formule 1™ Velike nagrade...

Savet EU usvojio Zakon o veštačkoj inteligenciji, prvi te vrste u svetu

Savet Evropske unije usvojio je Akt o veštačkoj inteligenciji, prvi takav zakon u svetu koji, ako se na njega...

Članice Evropske unije odobrile reformu tržišta električne energije

Članice Evropske unije odobrile su reformu tržišta električne energije u EU, kao odgovor na energetsku krizu povezanu sa ratom...